Multiline zorgt voor een optimale lichtverdeling in de Bank J. Van Breda & C° Hasselt

multiline-bank-van-breda-hasselt
klaus-rahne

"Comfortabele verlichting met hoog rendement en een optimaal visueel comfort.”

Klaus RahneMultiline
T + 32 11 45 02 60 - klaus.rahne@multiline-licht.com

bank van breda

Minimalistische kantoorinrichting

Grote glaswanden brengen de derde long van het kantoor van de Bank J.Van Breda & C° te Hasselt tot leven en zorgen voor het gewenste daglicht. Er werd gekozen voor een strak minimalistisch interieur waarbij het belangrijk was om overal voldoende licht te hebben. Deze taak nam Multiline graag voor zijn rekening.

Hoe strakker hoe beter

Op het gelijkvloers zorgen Rekta 40 lichtarmaturen voor een naadloze overgang tussen de inkomhal en het auditorium. Het afwisselend lijnenspel komt overeen met de plafondstructuur en past perfect bij het professionele bedrijfsprofiel. Het architecturale lichtconcept wordt eveneens toegepast in de vergaderzalen, traphal kantoren en cafetaria. Dit leidt tot uniform verlichte ruimtes waarbij de lichtdiffusors een comfortabele en aangename verlichting bieden. Het trendy interieur geeft de vergaderzalen en de cafetaria een huiselijk karakter. Deze elementen samen geven de bank een transparante uitstraling die de klant zowel letterlijk als figuurlijk voelt en ziet.

Multiline

Een goede investering

De Rekta 40 profielen combineren een hoog rendement met optimaal visueel comfort en zijn daarmee geschikt voor veeleisende omgevingen. In samenwerking met het studiebureau Multis en de installateur Maris heeft Multiline een lichtplan uitgewerkt. Op basis van deze studie werd het perfecte aantal armaturen gekozen met het oog op een optimale lichtverdeling. Verder staan de efficiënte ledmodules garant voor een lange levensduur en een hoog behoud van de initiële lichtstroom. Dankzij deze hoogwaardige en makkelijk te onderhouden lichtprofielen kan de bank jarenlang vertrouwen op een correcte werking van hun verlichting.

Bent u klaar om uw wereld door Multiline te laten ‘verlichten’?

Al meer dan 37 jaar streeft de familie Rahne met haar medewerkers naar de hoogste kwaliteit. Het streven naar perfectie is niet evident. “Kwaliteit, professionele begeleiding, voortdurende ontwikkeling, topdesign, service op maat, uitstekende logistiek en een uitgebalanceerd (na)verkoopteam worden u gegarandeerd door ons flexibel en familiaal bedrijf”, aldus Klaus Rahne. “Wij zetten alvast onze missie als trendsetter in de verlichtingswereld verder, en dit samen met u. Bent u klaar om uw wereld door Multiline te laten verlichten?”

Voor meer informatie

https://www.multiline.be/nl

Contacteer Klaus Rahne voor meer informatie: LinkedIn

Copyright foto’s: ©Kris Rogiers

Licht
Werkklimaat

B2Build Academy verenigt het volledige bouwteam. Want discipline-overschrijdend denken is de beste garantie voor toekomstgerichte oplossingen. B2Build Academy biedt kennis en inspiratie, trends en evoluties.

Onze bouw partners

Knauf
Vitra
Multiline
Tarkett
Gyrex - Strong ecologic fireproof design
Interalu LCC
Somati Systems
Geberit
Lumac Signs
Panasonic Heating & Cooling Solutions

Word partner en zet proactief in op kennisdeling, samenwerking en dialoog tussen alle actoren binnen de bouwsector. Ontwikkel samen met niet-concurrentiële partners leadgenereratie op basis van gepersonaliseerde content rond referentieprojecten, hybride events en performante online marketing.

Onze kennispartner

Buildwise
VK architects+engineers

Onze corporate partners

Trevion
ING
Claerhout Communicatiehuis

De Derde Long maakt deel uit van het B2Build Mediaplatform. Onze corporate partners onderschrijven de doelstellingen van B2Build, waarbij we ons richten tot de verschillende actoren in de bouwsector. Steeds met het oog op duurzame en circulaire ontwikkelingen of toepassingen in functie van samenleving en eindgebruiker.

Sluit gratis aan bij B2Build Academy en geniet van deze voordelen

  • Toegang tot onze zes thematische bouwplatformen
  • Deelname aan inspiratie-events rond actuele kennis uit de bouwsector
  • Netwerking met het bouwteam
  • Rechtstreeks contact met 60 fabrikanten